۱۴ آبان ۱۴۰۵، ۸:۵۳

اعزام ۴ هزار دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمد به مناطق عملیاتی جنوب

اعزام ۴ هزار دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمد به مناطق عملیاتی جنوب

یاسوج- معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از اعزام چهار هزار دانش‌آموز دختر و پسر استان در قالب ۱۲ کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور طی یک ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ زریر فرضی‌زاده صبح پنجشنبه در گلزار شهدای یاسوج از برنامه‌ریزی برای اعزام چهار هزار دانش‌آموز دختر و پسر استان در قالب ۱۲ کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور طی یک ماه خبر داد و اظهار کرد: این اردوها با هدف آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار، شهادت و ارزش‌های دفاع مقدس برگزار می‌شود.

وی افزود: اعزام دانش‌آموزان از امروز آغاز شده و طی یک ماه، چهار هزار دانش‌آموز در قالب ۱۲ کاروان و با استفاده از ناوگان اتوبوسی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برنامه بازدید دانش‌آموزان از یادمان‌های دفاع مقدس بیان کرد: مناطق عملیاتی و یادمان‌های هویزه، شلمچه و علقمه از جمله مقاصد این سفر معنوی است که دانش‌آموزان از آنها بازدید و زیارت خواهند کرد.

وی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان گفت: امروز دشمن با بهره‌گیری از جنگ شناختی و رسانه‌ای، ذهن و باور جوانان را هدف قرار داده است و در چنین شرایطی، رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و فعالان فضای مجازی نقش مهمی در معرفی ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید دارند.

سرهنگ فرضی زاده بیان کرد: باید از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی برای آشنایی بیشتر جوانان با حماسه‌های شهدا و فرهنگ مقاومت استفاده کرد تا نسل نوجوان و جوان با بهره‌گیری از این فرصت‌ها، شناخت عمیق‌تری از تاریخ دفاع مقدس و ارزش‌های آن به دست آورند.

کد مطلب 7000836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha